Ahad, 20 November 2011

Anakku cemerlang dalam UPSR

Saat yang amat beerti dan bagai bermimpi apabila anakku mendapat 5Adalam peperiksaan UPSR 2011.Bagai dirasuk aku meraung sekuatnya saat guru mengumumkan keputusan anak sulungku..Apa taknya saat peperiksaan hampir tiba beliau telah di uji dengan pelbagai dugaan serta fitnah hingga hampir hampir saja beliau tak nak ke sekolah.Namun berkat kecekalan serta nasihat yang diberi keluarga,guru serta sahabat karib,beliau kembali bangun..Walau pada peperiksaan percubaan dia hanya mendapat 2A3B,tapi pada peperiksaan sebenar dia membuktikan kebolehan beliau sehingga guru guru juga tidak menjangkakan akan mendapat keputusan yang cemerlang itu..

Sabtu, 1 Oktober 2011

angry bird???

Angry bird ker ni..?hihhi percubaan pertama membuat angry bird yg  kelakar..

Khamis, 29 September 2011

kotak tisu

salam semua..bertemu lagi setelah beberapa bulan menyepikan diri disebabkan sibuk dengan persiapan ramadhan dan syawal..alhamdulillah,sekarang sudah sempat meluangkan masa bersama kraf felt kembali..ini antara kotak tisu yang paling simple dibuat untuk seorang rakan,,

klip rambut

Isnin, 20 Jun 2011

klip rambut



                                       klip rambut atau pun brooch yang amat cantik bila dipakai...

Khamis, 9 Jun 2011

TEMPAHAN KINI DIBUKA

salam 1 Malaysia...
Alhamdulillah..setelah berdaftar dengan SSM semalam,Dylla kini lebih yakin untuk berniaga kraf ini.Mulai hari ini juga tempahan untuk felt kini dibuka memandangkan tempahan yang lain sudah siap.

Ahad, 5 Jun 2011

kotak tisu

kotak tisu ini ditempah oleh makcik sepupuku di Singapura.

Sabtu, 7 Mei 2011

aneka



salam..selamat menyambut hari ibu kepada semua..semoga menjadi ibu yang cemerlang dalam mendidik anak,mernjadi ibu yang menjadi sumber inspirasi anak.. 

Sabtu, 30 April 2011

kotak tisu


 SOri GambAR X cnTIK SGt..Ini ORdER daRI noRA SyawaL.hOPE Die hAPPY ye nGAn  KotaK tISu NI,,

Isnin, 28 Februari 2011

brooch bunga


Ini brooch bunga,aku wat ni ikut tutorial dari google..memula saja wat unutk pakai sendiri,tak sangka plak ade yang berkenan..Aku pun wat ajelah..

Ahad, 20 Februari 2011

aneka




camera pouch ni dibuat lama cuma lewat ckit nak upload.
Nama:
Email:
No Tel:
Alamat Alamat:
Item:

This contact form was created by Freedback.